Selecteer een pagina

huren

Deelstep nu ook in nederland

Wil jij Tilburg op een duurzame, leuke, innovatieve en exclusieve manier zien? Samen met Citysteps bepaal jij het ophaal moment en retour moment van de step. Je hebt maximaal 1 dag de beschikking over de elektrische steps. De elektrische step is hèt vervoermiddel van de toekomst om kennis te maken met het experimentele karakter van de stad Tilburg. Daarnaast ben je volledig vrij om zelf je (step) dag in te vullen!

 

Deelstep in andere steden?

Met Tilburg is dan ook het begin gemaakt aan de opkomst van de elektrische step in heel Nederland. Momenteel zijn wij dan ook hard aan het werk om een mobiel systeem te bouwen waarmee de Citysteps nog gebruiksvriendelijker worden. 

Met dit toekomstperspectief zijn we dan ook positief ingesteld om snel uit te breiden naar andere steden. Wil jij de deelsteps ook terugzien in jouw gemeente? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Samenwerken of investeren?

Ook zijn wij momenteel bezig ons bedrijf zo innovatief mogelijk steeds verder uit te breiden. Om zo naast de Nederlandse steden ook de Europese markt te veroveren met de Citysteps. Hiervoor staan wij altijd open voor eventuele samenwerkingen of investeringen. 

Twijfel dan ook niet en ga een volledig vrijblijvend gesprek met ons aan! 

Join Now

 

 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Citysteps? Abonneer je dan nu op de nieuwsbrief!