Selecteer een pagina

over Citysteps

Ons verhaal.

Wat begon als een studiereis naar Valencia veranderde al snel in de eerste blauwdrukken voor Citysteps.

Valencia april 2019,
Het was tijd voor de studiereis van onze opleiding, Ondernemerschap & Retail Management. Deze vond plaats in de stad Valencia. Valencia staat bekend als één van de meest fietsvriendelijke steden van Spanje. Dit komt door de drooglegging van een rivier midden in de stad. Het droogleggen, wat tijdens de tweede wereldoorlog nog bedoeld was als tactisch meesterplan, vormde later de ideale mobiliteitsoplossing. Namelijk, een groot park dwars door de stad met mooie fiets- en wandelpaden omringd door natuur.
Tijdens één van de vrije dagen vonden wij het dan ook een must om dit park samen met de verschillende stadsgebieden te ontdekken. Toen wij op zoek waren naar een vervoersoptie viel ons op dat er tegenover ons een kleine verhuurwinkel zat.  Bij het zien van de elektrische steps in deze verhuurwinkel waren wij al snel verkocht en dus huurden wij deze.
Na een dag vol plezier realiseerden wij ons, dat dit niet langer uit kon blijven in Nederland. Met het oog op de milieuvriendelijkheid en de perfecte infrastructuur van Nederland gingen we dan ook meteen op onderzoek uit. Dit leidde spoedig tot het ontstaan van Citysteps B.V. op 4 juni 2019.

Team Citysteps.

TEUN VERSCHUREN

HANNES VAN BELLEN

Mike meeusen

thomas van heeswijk

Join Now

 

 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Citysteps? Abonneer je dan nu op de nieuwsbrief!